Tv- ja digimainonta

TV- ja digimainokset ovat tehokkaita markkinointivälineitä. Niiden avulla voit tavoittaa halutut kohderyhmät nopeasti ja varmasti.

TV-ja digimainos toimii rajapintana yrityksesi ja potentiaalisten asiakkaiden välillä. Meiltä saat korkealaatuisen ja tavoitteen mukaisen suunnittelun sekä tuotannon. Tehdään teille yhdessä hyvä mainos.
Internet ja uudet näyttöpalvelumediat tarjoavat uusia tehokkaita mahdollisuuksia tuotteiden ja palveluiden markkinointiin. Voit jaella mainostasi mm. näyttötauluilla, YouTubessa, Facebookissa, Wimeossa, netti-tv -palveluissa ja iltapäivälehtien uutisvideoissa.

3D-tuotanto

Tuotamme 3D-animointeja mainos- ja markkinointitarpeisiin. 3D-animoinnin myötä vain mielikuvitus on rajana. 3D on kiehtova maailma. Sitä voi soveltaa ja hyödyntää lukuisilla tavoilla.

Suunnittelu & käsikirjoitus

Kun halutaan lisätä kiinnostusta yrityksestä, tuotteesta tai ajatuksesta, ratkaisee esitystapa. Mainoksen on tuettava kohderyhmälle asetettuja tavoitteita. Lähtökohta on mainoksen toimiva ja tarkoituksenmukainen käsikirjoitus.

Markkinointivideotuotannot

Video on nykyajan standardi viestinnässä, käytännössä ylivoimainen viestintäväline. Video on eniten jaeltu formaatti esimerkiksi Twitterissä. Yritysten markkinoinnissa video on usein lyömätön esiteltäessä vaikkapa uutta tuotetta. Kaikki kuvat ja kerrotut yksityiskohdat saadaan välitettyä optimaalisella tavalla kohderyhmälle. Samalla luodaan yrityksen imagoa.

Radiomainos- ja äänituotannot

Radio on tehokas ja monipuolinen media. Suomalaiset kuuntelevat radiota päivittäin keskimäärin yli kolme tuntia.
Meillä on yli 20 vuoden kokemus äänitöistä ja radiomainonnasta.

Tuotamme paljon korkeatasoisia spiikkejä tv-, digi-, ja radiomainoksiin sekä mm. koulutukseen liittyviin projekteihin. Meillä on kattava valikoima ammattitason spiikkereitä.

Mitä ikinä tarvitsetkaan ääneen liittyen, meiltä sen saat. Spiikkauspalvelut, jälkiäänityöt, -efektit, kenttä-äänitykset, sävellykset, jinglet, miksaukset ja masteroinnit.

Vuokrakalusto

Vuokraamme kuvaus-, ääni-, ja valaisutekniikkaa. Katso kattava vuokrakalustolista tästä.